Til toppen

Asics Novablast 2


Den populære treningsmodellen Asics Novablast er oppgradert! Den nye utgaven har fått mer stabilitet i hælen og en ny konstruksjon i mellomsålen.

I versjon 2 av Novablast er grunnstabiliteten er forbedret med en stødig TPU-hælstabilitet, og mellomsålematerialet har fått en konstruksjon som gjør den mer stabil enn originalen. Passformen er den samme gode, med overdel uten irriterende sømmer. FlyteFoam Blast i mellomsålen gir lav vekt, god støtdemping og respons. Yttersålen har ekspandert gummi strategisk plassert for lav vekt og god slitestyrke.

Asics Novablast 2 er en anvendelig modell. Den lave vekten og responsive mellomsålen gjør Novablast 2 til et godt alternativ til varierte løpeturer, både i lengde og intensitet på harde underlag.

 


 

Asics Novablast 2

HERRE

  • Vekt 252 GR
  • Såle hæl / forfot 30 MM / 22 MM    
  • Dropp 8 MM

Kr 1700,-

KJØP - Kommer snart


 

Asics Novablast 2

DAME

  • Vekt 230 GR
  • Såle hæl / forfot 29 MM / 21 MM    
  • Dropp 8 MM

Kr 1700,-

KJØP 

 

 

 

Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Lenge før joggebølgen satser Asics på langdistanseløping - spesielt etter OL i Tokyo i 1964. Asics var tidlig ute med teknisk avansert modeller, og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk. Asics er kjent for funksjonelle, og gode modeller som ikke endres mye fra år til år.

Sound mind, sound body