Til toppen
image

Asics Noosa Tri 13


Asics Noosa Tri har vært Asics’ alternativ til triathleter. Denne versjonen har fått en total «makeover» og Löplabbet har for første gang tatt den inn i sortimentet. 


Den 13. versjonen av Asics Noosa Tri har fått så mange oppdateringer at den nesten kan kalles en ny modell. Asics har tatt konseptet fra Glideride videre i denne modellen; den har en markant avrunding i forfoten og en avstivet EVA-plate i mellomfoten. Dette gir deg en opplevelse som kan sammenlignes med den du ville fått i en sko med karbonplate. Modellen er godt dempet med FlyteFoam-skum i hele mellomsålen, samt en Gel-pute innkapslet i hælen for ekstra støtdemping. Yttersålen har ekspandert gummi for å gi deg en bedre løpsfølelse. Overdelen i mesh er uten sømmer og laget i et materiale som gir god ventilasjon og som tørker raskt. 

Asics Noosa Tri 13 er en rask modell for løpeturer i stor fart. Den passer til intervalltrening, hurtige langturer, og konkurranser. For erfarne løpere vil den også kunne egne seg til roligere trening. 

image

image

Asics Noosa Tri 13

  • Vekt herre 223 g / dame 183 gr 
  • Såle 26 mm / Forfot 21 mm
  • Dropp 5 mm
  • Kr 1500,-

 

KJØP HERRE

KJØP DAME