Til toppen

Asics Metaspeed Sky


Nå kommer Asics med en konkurransemodell som er laget for de lengste distansene. Asics Metaspeed Sky tar opp kampen med de etablerte i konkurransekategorien. 

Mens Asics Metaracer la hovedvekten på lav profil med en avstivet karbonplate og dermed ble en modell for de litt kortere konkurransene, er Asics Metaspeed Sky laget for de lengre distansene som halv- og helmaraton. Overdelen er av et tynt lag Engineered mesh uten irriterende sømmer. Den har en komfortabel passform og vil passe mange. Materialet er 100% resirkulert. Mellomsålen er av et nytt skum, FlyteFoam Blast Turbo. Et skum som kombinerer lav vekt med meget god støtdemping og respons. I tillegg har modellen en hel karbonplate som er innkapslet omtrent midt i mellomsålen mellom 2 lag skum. En avrundet Rocker-teknologi hjelper til for å få en effektiv stegavvikling og å stive opp ankelleddet og stortåballen. Yttersåle i Asics Grip strategisk plassert på forfot og hæl for slitestyrke og gir godt grep på våt asfalt og brostein. Asics Metaspeed Sky er en konkurransemodell for de lengre distansene som halv- og helmaraton.  

Asics Metaspeed Sky er først og fremst en konkurransemodell for de lengre distansene som hel- og halvmaraton, men er også et godt alternativ for konkurranser som 5, og 10 km og til raskere trening som hurtige langturer og intervalltreninger. 

 


 

Asics Metaspeed Sky

HERRE

  • Vekt 199 GR
  • Såle hæl / forfot 33 MM / 28 MM    
  • Dropp 5 MM

Kr 2600,-

KJØP - Utsolgt

Påfyll ventes inn i  juni.


 

Asics Metaspeed Sky

DAME

  • Vekt 165 GR
  • Såle hæl / forfot 33 MM / 28 MM    
  • Dropp 5 MM

Kr 2600,-

KJØP - Utsolgt.

Påfyll ventes inn i  juni.

 

 

 


Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Lenge før joggebølgen satser Asics på langdistanseløping - spesielt etter OL i Tokyo i 1964. Asics var tidlig ute med teknisk avansert modeller, og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk. Asics er kjent for funksjonelle, og gode modeller som ikke endres mye fra år til år.

Sound mind, sound body