Asics Metarun, dame

Asics Metarun, dame
Beskrivelse

Ideen bak MetaRun var å designe den optimale langdistanseskoen for løpere på alle nivåer. Spekket med Asics nyeste teknologier lover sportsgiganten at dette er den mest avanserte løpeskoen noensinne.

NB: Limitert utgave - kun 3 butikker i Norge som får inn denne!

MetaRun kombinerer lav vekt, tilpasset stabilitet, komfortabel og sokkelignende passform og god demping. Skoen er utviklet for å gi langdistanseløpere på alle nivåer det de trenger for å yte sitt beste fra start til mål.

Skoen har ASICS’ letteste mellomsåle med FlyteFoam og Sloped DUOMAX. FlyteFoam er rundt 55 % lettere enn vanlig EVA, og bidrar til å redusere totalvekten med 20 gram, samt øke dempingen, slitestyrken og fjæringen.

Mellomsålen har dobbel tetthet som justerer seg fleksibelt etter dynamisk bevegelse, og god og komfortabel hældemping med X-GEL. Tilpasset stabilitet med AdaptTruss – et karbonforsterket, adaptivt stabiliseringssystem som slår inn når det trengs.

MetaRun har en komfortabel, sokkelignende passform med ettlags Jacquard Mesh og MetaClutch – en utvendig hælkappe fôret med behagelig Memoryfoam. Her vil du få god støtdemping, komfort og støtte til de lange turene. 

 

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Dropp: 10

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.