Splitter nye MetaRun er på vei til Löplabbet

Splitter nye «MetaRun» fra Asics er på vei til Löplabbet! 

Kun 60 000 par er tilgjengelig på verdensbasis, og Löplabbet er eneste butikk i Norge som får skoen.

Ideen bak MetaRun har vært å lage den optimale langdistanseskoen og med flere nye teknologier skal den skal være Asics mest avanserte sko noensinne. Den kombinerer lav vekt, tilpasset stabilitet, komfortabel og sokkelignende passform og god demping. Skoen er utviklet for å gi langdistanseløpere på alle nivåer det de trenger for å yte sitt beste fra start til mål. 

Den har ASICS’ letteste mellomsåle med FlyteFoam og Sloped DUOMAX. FlyteFoam er rundt 55 % lettere enn vanlig EVA, og bidrar til å redusere totalvekten med 20 gram, samt øke dempingen, slitestyrken og fjæringen. Mellomsålen har dobbel tetthet som justerer seg fleksibelt etter dynamisk bevegelse, og god og komfortabel hældemping med X-GEL. Tilpasset stabilitet med AdaptTruss – et karbonforsterket, adaptivt stabiliseringssystem som slår inn når det trengs.

Komfortabel, sokkelignende passform med ettlags Jacquard Mesh og MetaClutch – en utvendig hælkappe fôret med behagelig Memoryfoam. Her vil du få god støtdemping, komfort og støtte til de lange turene. Vekt herre: 310 gram. Dropp: 10 mm.

Skoen er i salg fra 1. desember hos Löplabbet Oslo sentrum, Stavanger og Trondheim. Den blir ikke tilgjengelig i nettbutikk.

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.