Til toppen

Asics DynaFlyte 4, herre.

Ny versjon, oppgradert mellomsåle og yttersåle

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 260 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 20/12 mm

Dynaflyte får en oppdatering denne høsten. Mellomsåle og yttersåle har fått en solid oppdatering. Fortsatt en lett og anvendelig treningsmodell som kan passe mange løpere.

 

Mellomsålen er helt ny med et nytt skum – Flytefoam Lyte – som er betydelig lettere i vekt samtidig som holdbarhet og støtdemping opprettholdes. En ekstra gel-pute i hælen. Yttersålen er også endret slik at yttersålen har full kontakt med underlaget når du er midt i steget. Det gir en mer smidig stegavvikling. Ny overdel med strikkekonstruksjon er uten sømmer. Det gir ingen trykkpunkter og meget god komfort.

 

Asics Dynaflyte passer deg som liker en lett og responsiv sko til trening i variert fart. For mosjonistene er den også et godt valg til lengre konkurranser.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Asics DynaFlyte 4, dame.

Ny versjon, oppgradert mellomsåle og yttersåle