Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
The North Face Flight Vectiv

Prøv The North Face Flight Vectiv!

Bli med oss på et mini-eventyr hvor du kan teste The North Face Flight Vectiv, samt få tips og råd om terrengløping av Anne Margrethe Hausken Nordberg!

  • Oslo, Sognsvann tirsdag 24. mai Kl. 18.00

Vi løper på variert underlag og tilpasser ulike nivåer - dette passer for alle! Etter løpet byr vi på frukt og påfyll fra Fuel of Norway. Dessuten trekker vi ut en heldig vinner av The North Face Flight Vectiv blant deltakerne!

Arrangementet er gratis, men krever påmelding via linken under. Vi gleder oss!

MELD DEG PÅ NÅ!
The North Face Flight Vectiv

The North Face Flight Vectiv er en ny terrengsko på Löplabbet denne våren og passer fint på variert underlag som stier, grusvei og noe asfalt. Overdelen er i et slitesterkt mesh av Polyamid og Kevlar med ekstra forsterkninger i mellomfoten for bedre støtte og ved tærne mot spisse steiner og røtter.

Mellomsålen er tykk og godt dempet i to hardheter. En avrundet Rocker-konstruksjon driver deg fremover og karbonplaten plassert nærmest fotbladet er avstivet i lengderetningen, men fleksible sideveis. Det gir en god fleksibilitet sideveis, men samtidig en effektiv stegavvikling. Yttersålen er slitesterk med godt grep på stein og røtter. 3,5 mm knotter gir noe feste på myk skogbunn.

DAME | HERRE

The North Face logo

Historien om The North Face startet i 1966 da klatreentusiastene Douglas Tompkins og Kenneth Klopp grunnla en liten klatrebutikk i San Francisco og begynte å lage sine egne produkter med mål om å inspirere friluftsaktiviteter og eventyr. I dag er The North Face markedsleder innen friluftsliv og tilbyr innovative, funksjonelle klær og utstyr for fjellklatring, klatring, ski, og terrengløping.

Etter mer enn to års arbeid, og over 1000 km ute på stiene, lanserte The North Face sin siste innovasjon VECTIV™ i 2021, en skoteknologi tilpasset tøffe underlag spesielt utviklet for å møte kravene fra utfordrende terreng.

The North Face Flight Vectiv