Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
The North Face Flight Vectiv

The North Face Flight Vectiv

The North Face Flight Vectiv er en ny terrengsko på Löplabbet denne våren. Modellen er lett i vekt, responsiv, og har god demping. Et fint alternativ for lange løpeturer i variert terreng med transportstrekninger på grus og asfalt.

The North Face Flight Vectiv

The North Face Flight Vectiv er en ny terrengsko på Löplabbet denne våren og passer fint på variert underlag som stier, grusvei og noe asfalt. Overdelen er i et slitesterkt mesh av Polyamid og Kevlar med ekstra forsterkninger i mellomfoten for bedre støtte og ved tærne mot spisse steiner og røtter. Mellomsålen er tykk og godt dempet i to hardheter. En avrundet Rocker-konstruksjon driver deg fremover og karbonplaten plassert nærmest fotbladet er avstivet i lengderetningen, men fleksible sideveis. Det gir en god fleksibilitet sideveis, men samtidig en effektiv stegavvikling. Yttersålen er slitesterk med godt grep på stein og røtter. 3,5 mm knotter gir noe feste på myk skogbunn.

  • Vekt dame 245 G / herre 285 G
  • Såle hæl/forfot 31 MM / 25 MM
  • Dropp 6 MM

The North Face

The North Face Flight vective dame
The North Face Flight Vectiv herre
The North Face logo

Historien om The North Face startet i 1966 da klatreentusiastene Douglas Tompkins og Kenneth Klopp grunnla en liten klatrebutikk i San Francisco og begynte å lage sine egne produkter med mål om å inspirere friluftsaktiviteter og eventyr. I dag er The North Face markedsleder innen friluftsliv og tilbyr innovative, funksjonelle klær og utstyr for fjellklatring, klatring, ski, og terrengløping.

Etter mer enn to års arbeid, og over 1000 km ute på stiene, lanserte The North Face sin siste innovasjon VECTIV™ i 2021, en skoteknologi tilpasset tøffe underlag spesielt utviklet for å møte kravene fra utfordrende terreng.

The North Face Flight Vectiv