Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Mann og dame løper med Puma Foreverrun Nitro

Puma Foreverrun Nitro Try on Tour

Bli med å teste Puma Foreverrun Nitro! Nykommeren er en allsidig treningssko som kombinerer en stødig plattform, støtdemping og respons.

Testløp Puma Foreverrun Nitro

Vi møtes kl. 18.30 og blir kjent med skoen før vi løper ut på ca. 5 km tur med nye labber på beina. Løpeturen tilpasses deltakerne med en Löplabber som leder an og en som samler opp baktroppen. I mellom der er det plass til alle nivåer, løpesteg og målsetninger.

Etter løpeturen sørger vi for litt påfyll og trekker en heldig vinner av Puma Foreverrun Nitro blant alle deltagerne!

Det er gratis å delta, og det blir garantert moro. Kommer du?

JA, JEG BLIR MED!
Puma Foreverrun Nitro

Puma Foreverrun Nitro har en sømløs komfortabel overdel av Engineered Mesh som gir godt hold og fleksibilitet der det trengs. Ekstra støttebånd av PWR Tape gjør at foten sitter godt i skoen fra hel til forfot.

Mellomsålen er av Puma Nitro-skum i 2 hardheter, et fast skall og en mykere kjerne, gir en god kombinasjon av en stødig plattform, støtdemping og respons. Skoen har en bredere mellomsåleplattform og en innersåle, utviklet i samarbeid med danske Kaiser Sport & Ortopæd, med ekstra støtte i buen rett bak stortåballen. Rocker-konstruksjon gir en effektiv stegavvikling, og Puma Grip yttersåle gir godt grep og god holdbarhet.

Puma Foreverrun Nitro er en allsidig treningssko for rolige løpeturer av variert lengde. En stødig plattform gjør at den passer mange føtter.

  • Overdel i Engineered Mesh med PWRtape støttebånd i mellomfot
  • Puma Nitro mellomsåle i 2 hardheter
  • Kaiser Sport & Ortopæd innersåle med ekstra støtte
  • Puma Grip yttersåle

Kr 1800,-

KJØP FOREVERRUN NITRO
Mann løper med treningsskoen Puma Foreverrun Nitro
Dame og mann løper med treningsskoen Puma Foreverrun Nitro
Dame knyter på seg treningsskoen Puma Foreverrun Nitro
Dame løper med treningsskoen Puma Foreverrun Nitro
Puma logo

Puma har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Etter 2. verdenskrig skilte de lag og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. PUMA så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med PUMA-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie, Usain Bolt, og sist - men ikke minst, Karsten Warholm løpt med Puma.