Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
The North Face Summit Vectiv Pro

Never stop exploring

The North Face Summit Vectiv Pro er en sko som balanserer fart og løpsfølelse fra asfaltløpenes supersko med supert grep og terrengskoegenskaper. Kilometer eller kilometer.

The North Face Summit Vectiv Pro

The North Face Summit Vectiv Pro har et Pebax-basert skum som gir en enda bedre kombinasjon av lav vekt, støtdemping og respons sammenlignet med tidligere modeller. Mellomsålen er svært tykk. En kurvet karbonplate lagt inn nærmest fotbladet og sammen med en svært aggressiv rocker gir det en smidig og rask stegavvikling. Slitesterk yttersåle med 3,5 mm knotter gir godt grep på både vått og mykt underlag.

The North Face Summit Vectiv Pro er en rask terrengsko som passer både til lange turer og ultrakonkurranser på variert underlag.

  • Beskyttende og pustende overdel med presist fotfeste
  • Ny og forbedret lest
  • Karbonplate med stabilitetsvinger og en gaffeldesign i hælen og forfot for økt stabilitet i teknisk terreng
  • Rocker-konstruksjon for fremdrift
  • CTRL™ gummi yttersåle med 3,5 mm knotter

Kr 3000,-

KJØP SUMMIT VECTIV PRO
The North Face Summit Vectiv Pro
The North Face Summit Vectiv Pro
The North Face Summit Vectiv Pro
The North Face Summit Vectiv Pro
The North Face logo

Historien om The North Face startet i 1966 da klatreentusiastene Douglas Tompkins og Kenneth Klopp grunnla en liten klatrebutikk i San Francisco og begynte å lage sine egne produkter med mål om å inspirere friluftsaktiviteter og eventyr. I dag er The North Face markedsleder innen friluftsliv og tilbyr innovative, funksjonelle klær og utstyr for fjellklatring, klatring, ski, og terrengløping.