Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x The North Face

Ut på stiene! Denne uken gjester The North Face Solorace og vi trekker 2 heldige vinnere av terrengskoen Flight Vectiv! Løp den distansen som passer for deg - enten det er på mølla, banen, gatelangs eller ute på stiene og registrer løpet ditt på Solorace så er du med i trekningen. Bli med!

Solorace x The North Face

The North Face

The North Face logo

Historien om The North Face startet i 1966 da klatreentusiastene Douglas Tompkins og Kenneth Klopp grunnla en liten klatrebutikk i San Francisco og begynte å lage sine egne produkter med mål om å inspirere friluftsaktiviteter og eventyr. I dag er The North Face markedsleder innen friluftsliv og tilbyr innovative, funksjonelle klær og utstyr for fjellklatring, klatring, ski, og terrengløping.

Etter mer enn to års arbeid, og over 1000 km ute på stiene, lanserte The North Face sin siste innovasjon VECTIV™ i 2021, en skoteknologi tilpasset tøffe underlag spesielt utviklet for å møte kravene fra utfordrende terreng.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no