Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x New Balance

I innspurten av vårens Solorace kan du vinne løpesko fra New Balance! Å delta er like enkelt som det har vært i de 24 foregående lukene: Løp den distansen som passer for deg, minimum 3 km, og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen natt til mandag, og du med i trekningen. Vi trekker to heldige vinnere - uansett distanse og plassering! God tur!

Solorace x New Balance

New Balance til dame

New Balance til herre

New Balance logo

Amerikanske New Balance begynte som produsent av ortopediske sko i 1906, og har siden vokst i det stille til å bli en av verdens ledende løpeskoprodusenter. New Balance` mål er å hjelpe idrettsutøvere til å oppnå sine - enten det dreier seg om å vinne medaljer som profesjonell eliteutøver, oppnå personlige rekorder, eller løpe sin første 5 km som mosjonist.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no