Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Inov-8

På oppløpssiden! I nest siste uke av Solorace stikker 2 heldige vinnere av med hvert sitt par Inov-8 Trailfly G 270. Oppskriften er som før: løp, logg med Strava og registrer løpet ditt på Solorace. Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering.

Solorace x inov-8

Inov-8

Inov-8 logo

Inov-8 er et engelsk terrengskomerke utviklet i The Pennines, fjellområdet i Nord-England. Gründeren Wayne Edy lanserte første modell i 2003 og filosofien var å lage en løpesko med fokus på minimalisme og naturlig løping. Tre måneder etter at Inov-8`s første modell, Mudroc, kom på markedet vant Melissa Moon fra New Zealand verdensmesterskapet i langdistanse terrengløp i Alaska med nettopp denne modellen.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no