Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Garmin

På premiebordet denne uken står splitter nye Garmin Forerunner 255 til to heldige vinnere! Løp den distansen som passer deg, logg med Strava og registrer deg deretter på Solorace innen søndag 12. juni. Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering. På med løpeskoene!

Solorace x Garmin

Garmin Forerunner-serie

Garmin logo

Garmin lager produkter som er utviklet på innsiden for livet på utsiden. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent av GPS-navigasjonsprodukter og smartteknolgi. Garmin vil gi kundene mest mulig ut av den tiden de bruker på å forfølge lidenskapene sine, hvor hver dag er en mulighet for nyskapning og en sjanse til å slå rekorder.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no