Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Devold

Hei juni! Denne uken trer vi inn i årets første sommermåned, men vi legger ikke ulltrøya på hylla av den grunn. Merinoull har en svalende effekt når det er varmt og føles lun om temperaturen faller. Blir du med på denne ukens Solorace kan du bli en av to heldige vinnere av Devold overdel!

Solorace x Devold

Devold overdel til dame

Devold overdel til herre

Saucony logo

Siden 1853 har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Devold® Running er det ultimate treningstøyet uavhengig av intensitet. Dette er hurtigtørkende, superlette og pustende produkter laget av merinoull i kombinasjon med TENCEL™. TENCEL™ virker kjølende på kroppen og både absorberer og transporterer fuktighet raskt.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no