Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x VJ

Kom deg ut i skogen! Terrenget er den perfekte arena for trening. Her får du utfordret kondisjon, styrke og koordinasjon. Vil du være godt skodd bør du bli med på ukens Solorace - på premiebordet denne uken står helt nye VJ XTRM 2! Vi trekker 2 heldige vinnere blant alle deltakere - uansett distanse, plassering og underlag. Knyt lissene og bli med!

Solorace x VJ

VJ

VJ logo

I 1981 startet VJ arbeidet med å lage spesialsko tilpasset orienteringsløpere dypt inne i de finske skoger. Skoene har blitt utviklet igjennom flere tiår blitt utviklet og forbedret etter de ekstreme påkjenningene en orienteringsløper utsetter skoene for. VJ-skoenes suverene egenskaper gjør dem både slitesterke og robuste, i tillegg til at de har et supert grep.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no