Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Saucony

Denne uken skal fylles med korpsmusikk, sekkeløp, is og Solorace! På gavebordet står valgfri Saucony løpesko til 2 heldige vinnere! Løp den distansen som passer for deg, i ditt tempo og registrer løpet ditt på Solorace så er du med i trekningen. Hurra, hurra, hurra!

Solorace x Saucony

Saucony til dame

Saucony til herre

Saucony logo

Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no