Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Asics

Kom mai, du skjønne milde! Denne uken kan du bli en av to heldige vinnere av løpesko fra Asics. For å bli med i trekningen må du løpe den distansen som passer for deg - 3, 5, 10, 21 eller 42 km, logge med Strava, og registrere løpet ditt på Solorace så er du med i trekningen. Knyt lissene og bli med!

Solorace x Asics

Asics til dame

Asics til herre

Asics logo

Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Lenge før joggebølgen satser Asics på langdistanseløping - spesielt etter OL i Tokyo i 1964. Asics var tidlig ute med teknisk avansert modeller, og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk. Asics er kjent for funksjonelle, og gode modeller som ikke endres mye fra år til år.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no