Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Brooks

Ny uke - nye muligheter! Denne uken kan du bli en av to heldige vinnere av valgfri løpesko fra Brooks! For å bli med i trekningen må du løpe den distansen som passer for deg - 3, 5, 10, 21 eller 42 km, logge med Strava, og registrere løpet ditt på Solorace innen uka er omme så er du med i trekningen. På med løpeskoene!

Solorace x Brooks

Brooks til dame

Brooks til herre

Asics logo

Brooks startet i Philadelphia i 1914 og var et ganske lite merke før joggebølgen traff USA midt på 70-tallet. Da var Brooks først ute med viktige nyvinninger, blant annet EVA i mellomsålen i 1975, og en modell for overpronasjon, Vantage i 1977. Brooks går inn i årtusenskiftet med fokus på en ting; løping og er en av de tre store løpeskomerkene i USA, og vokser i Europa.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no