Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Coros

På premiebordet i påskeuken står treningsklokken Coros Pace 2 til to heldige vinnere! Løp den distansen som passer deg og registrer deg deretter på Solorace innen søndag. Er økta på 7 km kan du registrere deg på 5 km, og skulle du samle 16 km i løpebanken kan du registrere deg på 10 km etc. Solorace trekker ut gjennomsnitt tid på den distansen du har registrert deg på - så du trenger ikke å stoppe opp om bena og viljen tar deg lenger. God påske!

Coros Solorace

Coros

Coros logo

For COROS er det friluftsliv, fjell og en brennende aktiv livsstil som gjelder. De kombinerer hardvare av høy klasse med innovativ teknologi for å utstyre utholdenhetsutøvere med det utstyr de kan stole på hvor intuitiv brukeropplevelse står i sentrum. Når du bruker et COROS-produkt, kan du være sikker på at du får et verktøy som er utviklet, testet og finpusset for idrettsutøvere, av idrettsutøvere.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no