Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace

Solorace x Adidas

Vi er i gang! Denne uken gjester Adidas Solorace og vi trekker 2 heldige vinnere som kan velge mellom Adizero Takumi sen 8, Boston 10 eller Adios 6! Løp den distansen som passer for deg og registrer løpet ditt på Solorace så er du med i trekningen. På med løpeskoene!

Adidas
Adidas logo

Allerede i 1923 startet brødrende Dassler med produksjon av fotballsko. Senere skiftet de lag, Adi startet Adidas og Rudi grunnla Puma. Adidas kom raskt igang med spesialsko, vokste fort og ble en av sportsgigantene. I dag er Adidas verdens nest største inne sportssko, i tillegg til posisjonen i mote - og fritidsmarkedet. Boost ble lansert i 2013, den ble en umiddelbar suksess og ga Adidas fotfeste i det store markedet i USA.

Solorace julekalender
Solorace
Solorace julekalender
Solorace

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no