Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace julekalender

Løp julen inn

Hver dag fra 1. desember og frem til julaften åpner vi ny luke og legger ut nye løp. Bak lukene skjuler det seg fantastiske dagspremier og gavetips! Du kan løpe der du er, hvor du vil, og når du vil! Enten det er på mølla, en gate i nabolaget eller ute på stiene. Du velger selv hvilken distanse som passer for deg: 3, 5, 10, eller 21 km. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering!

Solorace julekalender 1
Solorace julekalender 2
Solorace julekalender 3
Solorace julekalender 4
Solorace julekalender 5
Solorace julekalender 6
Solorace julekalender 7
Solorace julekalender 8
Solorace julekalender 9
Solorace julekalender 10
Solorace julekalender 11
Solorace julekalender 12
Solorace julekalender 13
Solorace julekalender 14
Solorace julekalender 15
Solorace julekalender 16
Solorace julekalender 17
Solorace julekalender 18
Solorace julekalender 19
Solorace julekalender 20
Solorace julekalender 21
Solorace julekalender 22
Solorace julekalender 23
Solorace julekalender 24
Solorace julekalender - vinn gavekort

Vi har gjemt nisseluer bak 3 av lukene i år hvor du kan vinne Löplabbet gavekort kr 3000! Du kan delta på en av nisselue-lukene, eller alle tre, og ha flere lodd i potten. Vinneren av gavekortet trekkes julaften før klokkene kimer.

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta og du kan registrere en økt pr dag. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Vinnere trekkes påfølgende dag og kontaktes på Strava via løpet man deltar med. Premier sendes ut i januar etter endt julekalender om ikke annet avtales. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no