Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace høstkarusell

Høstkarusellen er i gang!

Løp 3, 5, 10, eller 21 km hvor det passer deg og på det underlaget du vil, enten det er på banen, en gate i nabolaget eller ute på stiene. Startlinjen bestemmer du!

Hver uke legger vi ut nye løp, og trekker 4 heldige vinnere av gavekort kr 500,-. Det er gratis å delta og du kan registrere ett eller flere løp pr. uke. Husk å registrere løpet ditt innen søndag 4. september kl. 24.00 for å bli med i denne ukas trekning.

Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering. På med løpeskoene og bli med på første runde av Solorace Høstkarusell!

Solorace Høstkarusell uke 35
Solorace Høstkarusell
Hvordan delta i Solorace
Registrer løpet ditt her Solorace
Solorace Høstkarusell ukesvinnere
Löplabbet Norge Løp med oss på Strava

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no