Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace høstkarusell

Solorace Høstkarusell

Løp 3, 5, 10, eller 21 km hvor det passer deg og på det underlaget du vil, enten det er på banen, en gate i nabolaget eller ute på stiene. Startlinjen bestemmer du! Hver uke frem mot høstferien legger vi ut nye løp, og trekker heldige vinnere av gavekort. På med løpeskoene!

Hver uke frem mot høstferien legger vi ut nye løp, og trekker 4 heldige vinnere av gavekort kr 500,-. Det er gratis å delta og du kan registrere ett eller flere løp pr. uke. Husk å registrere løpet ditt innen søndag kl. 24 for å bli med i ukas trekning.

Vinnerne trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering. På med løpeskoene og bli med på Solorace Høstkarusell!

Høstkarusellen er avsluttet. Takk til alle som har deltatt og gratulerer til alle vinnere! Vi gleder oss til advent og Solorace julekalender. Håper du blir med!

Høstkarusell uke 35
Solorace Høstkarusell uke 36
Solorace Høstkarusell uke 37
Solorace Høstkarusell uke 38
Solorace Høstkarusell uke 39
Solorace Høstkarusell uke 40
Hvordan delta i Solorace
Registrer løpet ditt her Solorace
Solorace Høstkarusell ukesvinnere
Löplabbet Norge Løp med oss på Strava

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no