Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Dame løper utendørs

Solorace

Löplabbets Solorace er gratis virtuelle løp på 3, 5, 10, og 21 km. Løp den distansen som passer deg, der du er, hvor du vil og når du vil. Startlinjen bestemmer du! Enten det er på en bane, i en gate i nabolaget, eller ute på stiene. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. På med løpeskoene!

Løpet gjennomføres via Strava. Strava-konto er derfor nødvending for deltagelse. Etter endt løpetur registrerer du ditt løp på Solorace, velger distansen du har løpt, og løpeturen hentes automatisk ut. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Videre må aktiviteten være satt som Run eller Virtuel run i Strava.

Du kan løpe flere ganger i løpet av en uke, og velge øktene du ønsker å delta med. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Solorace Julekalender starter 1. desember 2022.

Solorace Høstkarusell 2022
Løp sommeren i møte med Solorace