Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Saucony Endorphin Elite

Saucony Endorphin Elite

Endorphin Elite er den letteste, raskeste og mest energieffektive løpeskoen Saucony har laget. Den bygger videre på konkurranseskoen Endorphin Pro, men med oppdatert skum i mellomsålen og ny karbonplate.

Saucony Endorphin Speed 2

Saucony Endorphin Elite har et helt nytt mellomsåleskum, PWRRUN HG som i tillegg til lav vekt og god støtdemping er enda mer responsivt enn PWRRUN PB. I den svært tykke mellomsålen er det lagt inn en ny kurvet karbonplate som i forfoten er delt i fire for mer fleksibilitet. Overdelen kombinerer både strikkede og mesh-materialer som gir god og sømløs passform. Et nettingbånd i mellomfoten gjør at skoen sitter tett rundt foten. Yttersålen er strategisk plassert i forfot og hæl for godt grep og god slitestyrke.

Saucony Endorphin Elite er en konkurransesko for lange distanser og passer fra 5 km til maraton. Et mer responsivt skum gjør den enda raskere og mer beskyttende enn Sauconys eksisterende konkurransesko. Også et alternativ til intervaller og hurtige langturer.

  • Kombinert strikket og mesh overdel
  • Nettingbånd i mellomfoten for god og tett passform
  • Nytt responsivt skum PWRRUN HG
  • Aggressiv Rocker
  • Kurvet karbonplate som er delt i forfot
  • XT-900 gummi yttersåle gir godt grep og slitestyrke

Kr 3600,-

I SALG PÅ LÖPLABBET 21/2
Saucony Endorphin Elite
Saucony Endorphin Pro 3
Saucony Endorphin Elite
Saucony Endorphin Elite

Behind the Science

Puma logo

Saucony ble grunnlagt helt tilbake i 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.