Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Saucony Endorphin Elite

Saucony Endorphin Elite

Med nytt skum i mellomsålen og ny karbonplate er Endorphin Elite er den letteste, raskeste og mest energieffektive løpeskoen Saucony har laget.

Saucony Endorphin Speed 2

Saucony Endorphin Elite har et helt nytt mellomsåleskum, PWRRUN HG som i tillegg til lav vekt og god støtdemping er enda mer responsivt enn PWRRUN PB. I den svært tykke mellomsålen er det lagt inn en ny kurvet karbonplate som i forfoten er delt i fire for mer fleksibilitet. Overdelen kombinerer både strikkede og mesh-materialer som gir god og sømløs passform. Et nettingbånd i mellomfoten gjør at skoen sitter tett rundt foten. Yttersålen er strategisk plassert i forfot og hæl for godt grep og god slitestyrke.

Saucony Endorphin Elite er en konkurransesko for lange distanser og passer fra 5 km til maraton. Et mer responsivt skum gjør den enda raskere og mer beskyttende enn Sauconys eksisterende konkurransesko. Også et alternativ til intervaller og hurtige langturer.

  • Kombinert strikket og mesh overdel
  • Nettingbånd i mellomfoten for god og tett passform
  • Nytt responsivt skum PWRRUN HG
  • Aggressiv Rocker
  • Kurvet karbonplate som er delt i forfot
  • XT-900 gummi yttersåle gir godt grep og slitestyrke

Kr 3600,-

KJØP ENDORPHIN ELITE
Saucony Endorphin Elite
Saucony Endorphin Pro 3
Saucony Endorphin Elite
Saucony Endorphin Elite

Behind the Science

Puma logo

Saucony ble grunnlagt helt tilbake i 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.