Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Saucony Endorphin Pro 3

Saucony Endorphin Pro 3

Saucony Endorphin Pro 3 fremstår som en raskere løpesko enn forgjengerne. Den har fått en solid oppgradering med forbedringer i overdelen, samt mellom- og yttersålen.

Saucony Endorphin Pro 3

Overdelen i 3. versjon er fortsatt bred, men i et tynnere mesh som sitter godt på foten. De individuelle støttebåndene i mellomfoten gir en tett passform. Mellomsålen er i samme skum som tidligere versjoner, PWRRUN PB, men i noen mm tykkere og det oppleves som en bedre kombinasjon av støtdemping og respons. Innkapslet i mellomsålen ligger en S-formet karbonplate som stabiliserer skummet. Sammen med Speed Roll-teknologien gir det en aggressiv Rocker-konstruksjon og gjør at stegavviklingen skjer enda mer effektiv. Yttersåle med slitegummi der det trengs.

Saucony Endorphin Pro 3 er blitt en enda raskere konkurransesko for alle distanser fra 5 km til maraton. Også et godt alternativ til hurtige langturer og intervaller.


  • VEKT DAME 176 GR / HERRE 204 GR
  • SÅLE HÆL/FORFOT 39,5 MM / 31,5 MM
  • DROPP 8 MM

Kr 2900,-

KJØP ENDORPHIN PRO 3

Begrenset distribusjon ved lansering 22. juni 2022. I salg på alle Löplabbets butikker senere i sommer.

Saucony Endorphin Pro 3
Saucony Endorphin Pro 3
Saucony Endorphin Pro 3
Saucony Endorphin Pro 3

Mer om Saucony Endorphin Pro 3 på vår YouTube-kanal

Puma logo

Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.

Saucony Endorphin Pro 3