Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Puma Run XX Nitro

PUMA Run for her

Du er herved invitert til testløp av PUMA Run XX Nitro! Den nye løpeskoen tar hensyn til kvinners biomekanikk og er en god allrounder med optimal kombinasjon av støtdemping og respons.

Run for her tour

Vi møtes Kl. 18.00 og blir kjent med skoen før vi løper ut på en 5 km tur med nye labber på beina. Vi tar en stopp underveis, og sørger for at alle er med uansett tempo og nivå.

Blant alle som melder seg på og deltar i testløpet trekker vi en heldig vinner av PUMA Run XX Nitro i hver by! I tillegg blir det servert frukt og drikke etter løpet. Deltakelse er gratis, og det blir garantert moro. Meld deg på og hold av kvelden!

MELD DEG PÅ HER!
Puma Run XX Nitro

Passformen til PUMA Run XX Nitro bygger på kvinnens føtter med et smalt hælgrep og god støtte i mellomfoten samtidig som det er litt ekstra bredde i forfoten. Overdelen av Engineered Mesh gir godt hold og høy komfort. En stødig mellomsåleplattform. En hel mellomsåle Nitro, PUMAs eget skum, som i en avansert prosess tilføres Nitrogen. Dette gir en optimal kombinasjon av støtdemping og respons. Skummet har en fastere hardhet enn tradisjonelt Nitro-skum for å gi enda bedre holdbarhet. I tillegg er det lagt inn et TPU-basert støttebånd kalt RunGuide i hælen som sammen med en delt hæl gir enda bedre støtte. Yttersåle av PUMA Grip gummi for meget godt grep og slitestyrke.

PUMA Run XX Nitro er et godt alternativ til rolige løpeturer i variert lengde. Passer både til asfalt og grus.

  • VEKT 209 GR
  • SÅLE HÆL/FORFOT 31 MM / 23 MM
  • DROPP 8 MM
KJØP RUN XX NITRO
Puma Run XX Nitro
Puma Run XX Nitro
Puma Run XX Nitro
Puma Run XX Nitro
Puma logo

PUMA har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Etter 2. verdenskrig skilte de lag og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. PUMA så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med PUMA-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie, Usain Bolt, og sist - men ikke minst, Karsten Warholm løpt med PUMA.

Puma katt