Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Puma ForeverRun Nitro

Stability redefined

PUMA Foreverrun Nitro er en allsidig treningssko som kombinerer en stødig plattform, støtdemping og respons.

Puma ForeverRun Nitro

Puma Foreverrun Nitro har en sømløs komfortabel overdel av Engineered Mesh som gir godt hold og fleksibilitet der det trengs. Ekstra støttebånd av PWR Tape gjør at foten sitter godt i skoen fra hel til forfot.

Mellomsålen er av Puma Nitro-skum i 2 hardheter, et fast skall og en mykere kjerne, gir en god kombinasjon av en stødig plattform, støtdemping og respons. Skoen har en bredere mellomsåleplattform og en innersåle, utviklet i samarbeid med danske Kaiser Sport & Ortopæd, med ekstra støtte i buen rett bak stortåballen. Rocker-konstruksjon gir en effektiv stegavvikling, og Puma Grip yttersåle gir godt grep og god holdbarhet.

Puma Foreverrun Nitro er en allsidig treningssko for rolige løpeturer av variert lengde. En stødig plattform gjør at den passer mange.

  • Overdel i Engineered Mesh med PWRtape støttebånd i mellomfot
  • Puma Nitro mellomsåle i 2 hardheter
  • Kaiser Sport innersåle med ekstra støtte
  • Puma Grip yttersåle

Kr 1800,-

KJØP FOREVERRUN NITRO
Puma ForeverRun Nitro
Puma ForeverRun Nitro
Puma logo

Puma har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Etter 2. verdenskrig skilte de lag og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. Puma så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med Puma-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie, Usain Bolt, og sist - men ikke minst, Karsten Warholm løpt med Puma.