Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Puma Deviate Nitro Elite Racer

Puma Deviate Nitro Elite Racer

Endelig har PUMAs nye konkurranseskoen ankommet Löplabbet! Deviate Nitro Elite Racer, er en av de letteste konkurranseskoene med plate på markedet og tar opp kampen med de etablerte modellene i kategorien.

Puma Deviate Nitro Elite Racer

Puma Deviate Nitro Elite Racer er en av de letteste konkurranseskoene med plate på markedet, og er et godt alternativ for distanser fra 5 km til maraton. Modellen passer også til raskere trening og intervaller.

Amerikanske Molly Seidel løp med Deviate Nitro Elite Racer på bena da hun tok bronsje på damenes maraton i Tokyo OL 2021.

Puma Deviate Nitro Elite Racer har en overdel i et tynt og gjennomsiktig mesh, og behagelig semi-stiv hælkappe. En tynn pløse og godt hold i mellomfoten gir en god konkurranseskofølelse på foten. Den tykke mellomsålen med Pumas letteste og mest responsive skum, Nitro Elite, gir en utmerket kombinasjon av lav vekt, samt god og responsiv støtdemping. En karbonplate, Innoplate, er innbakt i mellomsålen mellom to lag med skum. Yttersåle av Puma Grip for godt grep, og god slitestyrke.

KJØP DEVIATE NITRO ELITE RACER
Puma Deviate Nitro Elite Racer
Run Puma Nitro
Run Puma Nitro
Puma Nitro

Puma

Puma til herre

Puma logo

Puma har utspring fra brødrene Dasslers skofabrikk, fabrikken til brødrene Adi og Rudi Dassler. Etter 2. verdenskrig skilte de lag og Adi etablerte Adidas og Rudi Puma. Puma så dagens lys i 1948. Friidrett var tidlig et fokusområde. Puma har alltid hatt en sterk posisjon blant sprinterne og allerede i 1960 vant tyskeren Armin Hary OL-gull på 100m med Puma-sko på føttene. Siden har verdensstjerner som Linford Christie, Usain Bolt, og sist - men ikke minst, Karsten Warholm løpt med Puma.

Puma Nitro