Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Polar Grit X Pro

Nyhet fra Polar!

Polar Grit X Pro er designet for optimal holdbarhet med safirglass og ultralang batteritid. Klokken utstyrer deg med navigasjonsverktøy, outdoorfunksjoner og Polars enestående treningsløsninger, slik at du kan dra dit hjertet vil.

Polar Grit X Pro er designet for deg som liker å trene utendørs. Med ripebestandig safirglass, holdbarhet av militærstandard og ultralang batteritid, tåler klokken de mest krevende situasjoner. Utforsk verden og la eventyrlysten bli en livsstil med navigasjonsverktøy, outdoorfunksjoner og unike treningsløsninger fra Polar. Klokken er vanntett opptil 100 m, gir enestående GPS-nøyaktighet og inkluderer Polar Precision Prime™ optisk pulsmåling for nøyaktig pulsmåling fra håndleddet. Totalpakken gjør Grit X Pro til den tøffeste klokken der ute, slik at du kan dra dit hjertet vil. Essensielle smartklokkefunksjoner holder deg oppdatert, og det er lett å skifte stil på klokken med 22 mm utskiftbare reimer.

Polar Grit-X Pro
Polar Grit X Pro
Polar Grit-X Pro
Kjøp Polar Grit X Pro
Polar Grit X Pro Titan
Kjøp Polar Grit X Pro Titan

Nøkkelfunksjoner

Safirglass og robust holdbarhet
Ripebestandig safirglass og premium FKM-reimer gjør Grit X Pro enda sterkere enn forgjengeren sin. Med vannbestandighet opptil 100 m og et premium design som har bestått MIL-STD-810G, er klokken designet for å tåle alle slags situasjoner og omgivelser.

Essensielle smartklokkefunksjoner
Smartklokkefunksjoner som musikkontroll, værvarsel og telefonvarsler holder deg oppdatert.

Ultralang batteritid
Du får opptil 40 timer batteritid for trening med full GPS og pulsmåling (og opptil 100 timer med strømsparingsalternativer). Opptil 7 dager i klokkemodus med kontinuerlig pulsmåling.

Enestående optisk pulsmåling og GPS-nøyaktighet
Teknologien Polar Precision Prime™ gir deg Polars verdensberømte pulsmåling fra håndleddet, mens integrert GPS byr på nøyaktige posisjoner og A-GPS sørger for rask posisjonsbestemmelse. Grit X Pro støtter satellittsystemene GLONASS, Galileo og QZSS.


Rute- og høydeprofiler
Bli grepet av eventyrlyst uten å være bekymret for å gå deg vill med Tilbake samme rute-funksjonen. Med denne funksjonen kan du navigere tilbake til utgangspunktet via ruten du kom. Med rute- og høydeprofilene vet du hvor du er, hvor mange høydemeter opp eller ned du har beveget deg, og hvor langt det er igjen – slik at du er forberedt på det som ligger foran deg.

Polar Flow - kostnadsfri treningsplattform og app
Med Polar Grit X Pro får du tilgang til treningsplattformen Polar Flow. Her finner du omfattende planleggings- og analyseverktøy, automatiske treningsdagbøker, fremgangsrapporter og mye mer. Du har alt du trenger for å teste grensene dine og gå nye veier. I Polar Flow er det enkelt å tilpasse klokken med dine favoritt-sportsprofiler med over 130 alternativer å velge blant.

Outdoor-funksjoner i klokkevisning
Se høydemåler, kompass og posisjonskoordinater i klokkevisningen, slik at du vet nøyaktig hvor du er og hvor du skal. Planlegg dagens utflukt med lett tilgjengelig oversikt over soloppgang, solnedgang og skumring.

Ruteveiledning i sanntid med Komoot
Komoot er den ultimate ruteplanleggings- og navigeringsappen som gjør det enkelt å opprette, oppdage og tilpasse ruter for alle slags eventyr. Ruten kan synkroniseres med Grit X Pro, slik at du får hjelp til å holde rett kurs med ruteveiledning i sanntid.


Hill Splitter
Registrer alle stigninger og nedstigninger med Hill Splitter™, og få kunnskap om alle bakkene på ruten din med automatisk måling av hastighet, distanse og høydedata.


Opplysninger om energiforbruk og energipåfylling
Bruk FuelWise™ smart energipåfyllingsassistent når du skal fylle på med energi under ekstra lange turer. Energikilder overvåker energiforbruket og deler energibruken inn i karbohydrater, proteiner og fett.


Automatisk restitusjonsmåling
Nightly Recharge™ og Sleep Plus Stages™ er helautomatiske og intelligente funksjoner som registrerer søvnen din i løpet av natten, og forstår hvor restituert du er fra trening og andre faktorer fra dagen som har vært. Med denne kunnskapen i bakhånd kan du ta de optimale valgene for dagen som ligger foran deg.


Training Load Pro
Med Training Load Pro™ kan du se hvordan treningen du gjør belaster kroppen din. Du kan tydelig se hvor mye du har trent den siste tiden, slik at du kan optimere treningen.


Omfattende tester
Ytelsestest for løping: hold oversikt over fremgangen din og tilpass puls-, hastighets- og effektsoner.
Restitusjonstest for ben: forteller deg på få minutter om bena dine er klare for trening med høy intensitet. Testen krever ikke noe tilleggsutstyr.
Ytelsestest for sykling: tilpass effektsoner og finn verdien din for funksjonell terskeleffekt (FTP) [krever kompatibel effektmåler].
Ortostatisk test og Recovery Pro: måler restitusjon basert på puls og pulsvariabilitet (HRV), og gir tilbakemelding om restitusjon på profesjonelt nivå for utøvere [krever Polar H10- eller H9-pulssensor].


Premium FKM-reimer

Reimene er laget av fluoroelastomer, som gjør dem slitesterke og praktiske samtidig som de føles behagelige på huden. Det er enkelt å bytte reimene på 22 mm hvis du vil variere utseende på klokken.

Polar Grit-X Pro løper utendørs

Tekniske spesifikasjoner


Mål og vekt

  • 47 x 47 x 13 mm
  • 79 g med reim, 47 g uten reim


Skjerm

  • Alltid påslått berøringsskjerm i farger med ripebestandig safirglass og anti-fingeravtrykkbelegg
  • 1.2’’, 240x240-oppløsning
  • 5 knapper for enkel navigering

Oppladbart batteri med tilpasset USB-lader

  • 346 mAh Li-pol-batteri
  • Opptil 40 timer i treningsmodus (full GPS og pulsmåling), og opptil 100 timer med strømsparingsalternativer
  • Opptil 7 dager i klokkemodus og daglig bruk med optisk pulsmåling

Om Polar

Polar logo

Å lytte til kroppen din er én ting. Å forstå hva den forteller deg er noe helt annet. Polar hjelper deg med å få innblikk i treningen din. Siden 1977 har de gått foran og vist vei innen teknologisk innovasjon og hjertefrekvensmåling. Med ekspertise innenfor sport, fysiologi og elektronikk, i forening med en forståelse av kundens behov tar POLAR hensyn til alle kondisjonsnivåer ved å tilby et omfattende produktutvalg i tillegg til grunnleggende brukerstøtte og rådgivning. Alt fra forbedring av ytelsen til toppidrettsutøvere til å hjelpe mennesker med å få en sunnere livsstil.

Polar Grit-X Pro