Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
bilde

Piggsko på Löplabbet

Det har skjedd en revolusjon i utvikling av piggsko de siste årene. De alle fleste leverandørene har kommet med modeller som tar teknologien fra de nye konkurransemodellene for lange gateløp og tilpasser det til piggsko.

Det betyr at vi nå har piggsko med karbonplater som avstiver modellene og gir en mer effektiv vektarm i fraskyvet. Og at vi får modeller med samme typer skum som gjør dem mer støtdempet og gir bedre beskyttelse og raskere restitusjon enn tidligere versjoner, både på trening og i konkurranser.

Utviklingen fortsetter og Löplabbet vil selge alle disse modellene etter hvert som de blir tilgjengelig for det norske markedet. Dessverre har det siste året vært påvirket av Covid-pandemien og leverandørene har nedprioritert produksjon av piggsko til fordel for andre løpesko. Derfor er det svært begrenset tilgang på piggsko. Löplabbet er i kontinuerlig dialog med leverandørene og så snart det er tilgjengelige produkter, bestiller vi. Følg med på loplabbet.no og i våre sosiale kanaler.

Samtidig har vi et utvalg av de mer tradisjonelle piggskoene. Både for sprint, mellomdistanse og langdistanse. Og modeller for deg som er helt fersk i friidretten. Her finner du et utvalg av piggskoene vi har tilgjengelig nå:

Piggsko Sprint

Piggsko Mellom- og langdistanse

Piggsko Nybegynner/Allround

Piggsko Tekniske øvelser