Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Löplabbet påskeharemaraton

Påskeharemaraton

Löplabbets Påskeharemaraton er et årlig løp mellom Löplabbets butikk på Ski Storsenter og Löplabbet Sandvika. Løpet er et offisielt maraton og teller til Kondis' utmerkelser av alle slag. Bli med på årets Påskeharemaraton 12. april!

Löplabbets Påskeharemaraton er et årlig løp som alltid arrangeres tirsdag før påske. Løpet går alltid mellom Löplabbet butikk på Ski storsenter og Löplabbet Sandvika i Claude Monets Allé 24. Løpet er et offisielt maraton og teller til Kondis' utmerkelser av alle slag.

Påskeharemaraton er påskens eller kanskje vårens aller hyggeligste og overlegent mest sosiale løpetur. Det er en offisiell maraton, men den mangler jaget etter personlige rekorder. Det viktigste er å ha en fin løpetur, bruke den tida man trenger og bli kjent med nye løpere. Det er viktigere å holde praten gående enn å holde pulsen oppe!

Det er viktigere å holde praten gående enn å holde pulsen oppe

Butikken på Ski åpner tirsdag 12. april allerede kl. 07. 30 for at løpere som ønsker det kan handle litt i fred og ro før løpet og fordi de som kommer langveis fra og har dårlig korrespondanse med tog eller buss ikke skal behøve å vente ute. Selve løpet starter kl. 10.00.

Alle kan sette fra seg en bag/sekk i Ski som vi vil få fraktet til Löplabbet Sandvika. Her kan du legge det du trenger av skift når du kommer fram til Sandvika. Det er kun en dusj på deling i Sandvika, men tørt tøy er alltid bra etter en langtur.

Löplabbet Sandvika og Ski vil begge kjøre en generell rabatt til alle som løper på løpsdagen samt at alle som gjennomfører vil få et rabattkort som vil gjelde i en begrenset periode i begge butikkene.

Dersom du av en eller annen grunn skulle være nødt til å bryte løpet så er eneste måte å komme i kontakt med baggen som du har sendt til Sandvika å benytte kollektivtransport. Vi løper parallelt med jernbanen stort sett hele tida så VY (eller en buss) bør kunne få deg fram til Sandvika dersom beina eller hodet svikter. Vi har ingen service der vi henter "strandede" løpere.

Nøyaktig rute blir lagt ut her og i facebookgruppa, Löplabbets Maratonkarusell nærmere påske. Det er mange som har løpt Påskeharemaraton og Ribbemaraton tidligere så det er alltid noen å spørre dersom du lurer på veien. Løypa blir ikke merket. Vi løper samme trasè som Ribbemaraton - bare motsatt retning.

  • Løpere er selv ansvarlig for å ta med seg det de skulle trenge av næring og drikke, da vi ikke har drikkestasjoner underveis
  • Dere er ansvarlig for egen sikkerhet - respekter trafikkregler og vis enda mer hensyn enn dere pleier til både andre myke og harde trafikanter.

Kontakt Halvor, halvor.carstensen.foyn@loplabbet.no, på Löplabbet Sandvika ved spørsmål.

Påskeharemaraton
Foto: Bjørn Hytjanstorp
MELD DEG PÅ HER!

Startavgift kr 100 kr går uavkortet til Sykehusklovnene.