Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Nike ZoomX Invincible Run 3

Nike ZoomX Invincible Run 3

Nike ZoomX Invincible Run 3 har fått ny overdel og ny geometri i mellomsålen som gjør den enda litt mer komfortabel på treningsturene. Feel it to belive it!

New Balance Fuelcell Supercomp Elite v3

Nike ZoomX Invincible Run 3 har fått de største oppdateringene i mellomsålen som fremdeles er i skummet Nike ZoomX. Det er lett i vekt samtidig som det gir en meget god kombinasjon av støtdemping og respons. Mellomsålen har blitt noe tykkere enn på forgjengeren. Rockeren er blitt enda mer markert og i forfoten er plattformen mer stabil som gjør den stødigere. Den har også blitt bredere i tåboksen. Overdelen er av strikket Flyknit med et ekstra støttebånd i mellomfoten for mer komfort. Den robuste yttersålen byr på mange løpeturer.

Nike ZoomX Invincible Run 3 er en treningsmodell for de rolige og lange treningsturene. En solid arbeidshest når du trenger optimal beskyttelse.

  • Nike ZoomX skum
  • Ny og stødigere plattform
  • Rocker-konstruksjon for bedre stegavvikling
  • Strikket Flyknit overdel i 3 lag

Kr 2200,-

KJØP INVINCIBLE RUN 3
Nike ZoomX Invincible Run 3
Nike ZoomX Invincible Run 3
Nike ZoomX Invincible Run 3
Nike ZoomX Invincible Run 3

Se alle løpesko til dame og herre

Nike logo

Nike, verdens desidert største leverandør i bransjen, og den yngste av de store – etablert i 1972 rundt friidrettslaget ved University of Oregon i USA. I 1979 kom gass-sålen Nike Air som fremdeles er Nikes patenterte støtdempingssystem. Tross stor suksess som motemerke har Nike aldri mistet fokus på funksjon.