Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
New Balance Fuelcell Supercomp Elite v3

New Balance FuelCell Supercomp Elite V3

New Balance FuelCell Supercomp Elite V3 er en oppgradert versjon av konkurranseskoen New Balance FC RC Elite V2 og er et godt alternativ til trening og konkurranser i høy fart.

New Balance Fuelcell Supercomp Elite v3

New Balance FC Supercomp Elite V3 har blitt stødigere sammenlignet med forgjengeren. Mellomsålen er fortsatt av Fuelcell-skum, men skummet er mer responsivt enn tidligere. For å spare vekt og gi en stødigere plattform er skummet tatt bort i midten av mellomsålen. Innbakt i sålen ligger en kurvet karbonplate, Energy Arch, som avstiver skoen. En aggressiv rocker gir en raskt og effektiv stegavvikling. Overdelen er uten irriterende sømmer og har en sokke-konstruksjon som er lett å tre inn i. Yttersålen har slitegummi plassert kun der det trengs under forfot og hæl.

New Balance FC Supercomp Elite V3 er en rask konkurransesko for distanser fra 5 km til maraton. Den passer også til raskere trening som intervaller og hurtige langturer.

  • FuelCell mellomsåle
  • Energy Arch karbonplate
  • Aggressiv Rocker
  • Sømløs overdel

Kr 2600,-

KJØP NEW BALANCE FC SUPERCOMP ELITE V3
 New Balance FuelCell Supercomp Elite v3
New Balance FuelCell Supercomp Elite v3
New Balance FuelCell Supercomp Elite v3
New Balance FuelCell Supercomp Elite v3

Se alle løpesko til dame og herre

New Balance logo

Amerikanske New Balance begynte som produsent av ortopediske sko i 1906, og har siden vokst i det stille til å bli en av verdens ledende løpeskoprodusenter. New Balance` mål er å hjelpe idrettsutøvere til å oppnå sine - enten det dreier seg om å vinne medaljer som profesjonell eliteutøver, eller oppnå personlige rekorder, og løpe sin første 5 km som mosjonist.