Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Löplabbet NestenMidtsommerMaraton

NestenMidtsommerMaraton 18/6

Löplabbets NestenMidtsommerMaraton er et årlig løp mellom Löplabbets butikk i Sandvika og Löplabbet Drammen. Løpet er et offisielt maraton og teller til Kondis' utmerkelser av alle slag. Bli med på årets NestenMidtsommerMaraton 18. juni!

NestenMidtsommerMaraton er et hyggelig løp med fokus på det sosiale på en av årets lyseste dager. Det er en offisiell maraton, men uten jaget etter personlige rekorder. Det viktigste er å ha en fin løpetur, bruke den tida man trenger og bli kjent med nye løpere. Det er viktigere å holde praten gående enn å holde pulsen oppe!

Butikken i Sandvika åpner allerede kl. 08.00 for at løpere som ønsker det kan handle litt i fred og ro før løpet og fordi de som kommer langveis fra og har dårlig korrespondanse med tog eller buss ikke skal behøve å vente ute. Selve løpet starter kl. 10.00.

Alle kan sette fra seg en bag/sekk i Sandvika som blir fraktet til Löplabbet Drammen. Her kan du legge det du trenger av skift når du kommer frem. Tørt tøy er alltid bra etter en langtur, Kanskje er det muligheter for et bad i Drammenselva etter løpet også!

Löplabbet Sandvika og Drammen vil begge kjøre en generell rabatt til alle som løper på løpsdagen samt at alle som gjennomfører vil få et rabattkort som vil gjelde i en begrenset periode i begge butikkene.

Dersom du av en eller annen grunn skulle være nødt til å bryte løpet så er eneste måte å komme i kontakt med bagasjen som du har sendt til Sandvika å benytte kollektivtransport. VY eller en buss bør kunne få deg fram til Drammen dersom beina eller hodet svikter. Vi har ingen service der vi henter "strandede" løpere.

Nøyaktig rute (GPX-fil) blir lagt ut i facebookgruppa, Löplabbets Maratonkarusell  før løpsdato. Det er mange som har løpt ruten tidligere så det er alltid noen å spørre dersom du lurer på veien underveis. Løypa blir ikke merket så anbefaler at du laster ned GPX sporet før start hvis du er usikker.

  • Løpere er selv ansvarlig for å ta med seg det de skulle trenge av næring og drikke, da vi ikke har drikkestasjoner underveis
  • Dere er ansvarlig for egen sikkerhet - respekter trafikkregler og vis enda mer hensyn enn dere pleier til både andre myke og harde trafikanter.

Kontakt Halvor, halvor.carstensen.foyn@loplabbet.no, på Löplabbet Sandvika ved spørsmål.

MELD DEG PÅ HER!

Startavgift kr 125,- går uavkortet til Sykehusklovnene.