Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Solorace julekalender

8. desember

Løp over sjø og land og rundt einebærbusker! I dagens luke kan du vinne Inov-8 G 270. Perfekt løpesko til variert terreng! For å være med i trekningen løper du den distansen som passer for deg - 3, 5, 10, eller 21 km, logger med Strava og registrer deg på Solorace før dag blir til natt. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering.

Solorace julekalender luke 8 Inov-8 G 270

Inov-8

Inov-8 logo

Inov-8 er et engelsk terrengskomerke utviklet i The Pennines, fjellområdet i Nord-England. Gründeren Wayne Edy lanserte første modell i 2003 og filosofien var å lage en løpesko med fokus på minimalisme og naturlig løping. Tre måneder etter at Inov-8`s første modell, Mudroc, kom på markedet vant Melissa Moon fra New Zealand verdensmesterskapet i langdistanse terrengløp i Alaska med nettopp denne modellen.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no