Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

8. desember

Ny luke er åpnet! I Solorace julekalender luke 8 ligger det et gavekort på valgfri løpesko fra Hoka til en heldig vinner! Oppskriften er som i går: løp 5, 10, 21 eller 42 km, og logg med Strava. Deretter registrerer du deg på Solorace, og vipps så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse, uansett plassering!

Hoka gavekort

Hoka

Hoka One One logo

Hoka One One er et av de ferskeste løpeskomerkene, skapt av to tidligere Salomonansatte: Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud. Ideen fikk de under løping på vulkansk sand nedover Etna på Sicilia i 2000. Den myke sanden gjorde at de klarte å løpe mye raskere. Var det mulig å lage en løpesko som ga samme effekt? Etter mange års produktutvikling ble første modell med en maksimalistisk mellomsåle lansert i 2009.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no