Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

7. desember

På gavebordet i dagens luke står et gavekort på valgfri New Balance løpesko fra vårt sortiment! For å bli med i trekningen gjør du som dagen før, og dagen før der igjen: løper du den distansen som passer for deg - 3, 5, 10, eller 21, logger med Strava og registrerer løpet ditt på Solorace innen midnatt. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering!

Gavekort New Balance Löplabbet

New Balance til dame

New Balance til herre

New Balance logo

Amerikanske New Balance begynte som produsent av ortopediske sko i 1906, og har siden vokst i det stille til å bli en av verdens ledende løpeskoprodusenter. New Balance` mål er å hjelpe idrettsutøvere til å oppnå sine - enten det dreier seg om å vinne medaljer som profesjonell eliteutøver, eller oppnå personlige rekorder, og løpe sin første 5 km som mosjonist.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no