Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

6. desember

Ny uke, nye muligheter! Har du ikke blitt med på Solorace julekalender tidligere ligger det syv nye muligheter for å få luftet løpeskoene denne uka! I luke 6 seg befinner det seg en Garmin Forerunner 55 på premiebordet! Løp 5, 10, 21 eller 42 km i den farten som passer deg, og logg med Strava. Deretter registrerer du deg på Solorace - så er du med i trekningen. Vinneren trekkes tilfeldig - uansett plassering, og distanse!

Garmin Forerunner 55

Garmin

Garmin logo

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service, Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Deres mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike kunders liv.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no