Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

6. desember

Bli med! Dagens vinner stikker av med en Devold Running Merino Zip Neck! Et must i løpegarderoben i vinter. For å bli med i trekningen løper du den distansen som passer for deg - 3, 5, 10 eller 21 km, logger med Strava og registrerer deg på Solorace innen midnatt. Vinneren trekkes som vanlig tilfeldig - uansett distanse og plassering. Er du med har du mulighet til å vinne!

Solorace julekalender 6 desember Devold

Devold til dame

Devold til herre

Devold logo

Siden 1853 har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Devold® Running er det ultimate treningstøyet uavhengig av intensitet. Dette er hurtigtørkende, superlette og pustende produkter laget av merinoull i kombinasjon med TENCEL™. TENCEL™ virker kjølende på kroppen og både absorberer og transporterer fuktighet raskt.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no