Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

5. desember

Endelig mandag! På premiebordet denne dagen står det et gavekort på valgfri The North Face terrengsko fra vårt sortiment. Løp 3, 5, 10 eller 21 km og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen mandag blir til tirsdag og du er med i trekningen. Vi trekker en heldig vinner - uansett distanse og plassering!

The North Face gavekort Solorace julekalender

The North Face

The North Face logo

Historien om The North Face startet i 1966 da klatreentusiastene Douglas Tompkins og Kenneth Klopp grunnla en liten klatrebutikk i San Francisco og begynte å lage sine egne produkter med mål om å inspirere friluftsaktiviteter og eventyr. I dag er The North Face markedsleder innen friluftsliv og tilbyr innovative, funksjonelle klær og utstyr for fjellklatring, klatring, ski, og terrengløping.

Etter mer enn to års arbeid, og over 1000 km ute på stiene, lanserte The North Face sin siste innovasjon VECTIV™ i 2021, en skoteknologi tilpasset tøffe underlag spesielt utviklet for å møte kravene fra utfordrende terreng.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no