Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

5. desember

Vi tenner 2 Moonlight hodelykter i dag - og gir de til 2 heldige vinnere! Løp 5, 10, 21, eller 42 km, og logg med Strava - registrer deg deretter på Solorace. Er økta denne andre søndag i advent på 7 km kan du registrere deg på 5 km, og skulle du samle 16 km i løpebanken kan du registrere deg på 10 km etc. Solorace trekker ut gjennomsnitt tid på den distansen du har registrert deg på - så du trenger ikke å stoppe opp om bena og viljen tar deg lenger!

Moonlight Bright as a day 800

Moonlight Mountain Gear

Moonlight Mountain gear logo

Moonlight Mountain Gear stammer fra Burfjord Sport. De ligger lokalisert helt i Nord-Troms i tettstedet Burfjord. Her er solen borte to måneder i året, med kun et flott horisontlys noen timer om dagen. Sånt blir det gode hodelykter av! Deres utstyr er inspirert av denne fantastiske naturen, og tåler aktivt bruk.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Videre må aktiviteten være satt som Run eller Virtuel run i Strava. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no