Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

4. desember

Vi tenner 2 lys i dag og åpner luke 4 hvor du kan du vinne Ultimate Direction Race Vest! Perfekt til lange søndagsturer hvor du vil ha med deg litt ekstra. Løp 3, 5, 10 eller 21 km, og logg med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen mandagen kommer og du med i trekningen. Vi trekker en heldig vinner - uansett distanse og plassering! God søndag og god tur!

UD race vesta Solorace julekalender

Ultimate Direction

Ultimate direction logo

Designed by Atlethes for Athletes. Ultimate Direction tilbyr ergonomiske drikkevester & belter, lettvekts sekker, turutstyr og bekledning. De har erfarne atleter som utvikler og tester produktene over lang tid, sti etter sti under alle slags forhold verden over.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta og du kan registrere flere økter i løpet av en uke. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no