Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

4. desember

Hei lørdag! I dagens luke kan du vinne Saucony Endorphin Pro 2! Løp 5, 10, 21 eller bli den første som løper 42 km i årets julekalender. Registrer deg på Solorace før lørdag blir til søndag, og du er med i trekningen!

Saucony Endorphin Pro 2

Saucony til dame

Saucony logo

Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Videre må aktiviteten være satt som Run eller Virtuel run i Strava. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no