Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

3. desember

Alle gode ting er 3? Løp den distansen som passer deg - 3, 5, 10, eller 21 km, logg med Strava og registrer deg på Solorace før lørdagskvelden er omme, så er du med i trekningen av COROS Pace 2! En av de aller letteste treningsklokkene på markedet, men tungvekter på innhold. Knyt lissene og sett i gang!

Coros Pace Solorace julekalender

Coros

Coros logo

For COROS er det friluftsliv, fjell og en brennende aktiv livsstil som gjelder. De kombinerer hardvare av høy klasse med innovativ teknologi for å utstyre utholdenhetsutøvere med det utstyr de kan stole på hvor intuitiv brukeropplevelse står i sentrum. Når du bruker et COROS-produkt, kan du være sikker på at du får et verktøy som er utviklet, testet og finpusset for idrettsutøvere, av idrettsutøvere.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Om Solorace

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no