Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

24. desember

Bak Solorace julekalender luke 24 skjuler det seg en Garmin Forerunner 945 LTE! Ta frem løpeskoene før julen ringes inn og løp den distansen som passer for deg - 5, 10, eller 21 km. Maratondistansen må du gjerne spare til romjulen. Men har du lyst - har du lov! Logg med Strava og registrerer deg deretter på Solorace innen julekvelden er omme så er du med i trekningen! Takk for turen, og ha en riktig god jul!

Garmin Forerunner 945 LTE

Garmin

Garmin logo

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service, Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Deres mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike kunders liv.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no