Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

23. desember

Deltar du på Solorace julekalenders nest siste dag kan du være en av to heldige vinnere som stikker av med Dæhlie Winter Run jakke! På med løpeskoene og løp den distansen som passer deg - 3 km eller mer, logg med Strava og registrer deg deretter på Solorace innen julenatten så er du med i trekningen! Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering.

Solorace julekalender 23 Dæhlie

Dæhlie til dame

Dæhlie til herre

Dæhlie logo

Med mer enn 20 års erfaring på å utvikle klær for langrennsløpere, ble 2016 starten på en ny fase hvor Dæhlie startet å utvikle klær tilpasset utholdenhetstrening og løping.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Det er gratis å delta. Resultatlistene for alle distanser, og deltagelse vises på nettsiden. Vi deler ut premier i alle størrelser - og trekker vinnere tilfeldig, uansett distanse og plassering. Har du løpeglede er du med, og er du med har du mulighet til å vinne!

Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no