Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

23. desember

Innpurt! Deltar du på Solorace julekalenders nest siste dag blir du med i trekningen av et par Asics Metaspeed Sky SS22! Så ferske at den heldige vinneren først mottar premien i det vi krysser februar 2022 av kalenderen. På med løpeskoene, og løp den distansen som passer for deg - 5, 10, 21 eller 42 km, logg økten med Strava, og registrer deg deretter på Solorace innen julenatten så er du med i trekningen! Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering.

Asics Metaspeed Sky Solorace julekalender

Asics til dame

Asics logo

Kithachiro Onitsuka begynte å produsere basketballsko i hjembyen Kobe i Japan i 1949, under navnet Tiger. Navnet Asics kom ikke før i 1977 etter en fusjon. Lenge før joggebølgen satser Asics på langdistanseløping - spesielt etter OL i Tokyo i 1964. Asics var tidlig ute med teknisk avansert modeller, og midt på 80-tallet lanserte de støtdempingsystemet Gel, et system som stadig er i bruk. Asics er kjent for funksjonelle, og gode modeller som ikke endres mye fra år til år.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no