Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
solorace julekalender

22. desember

Bak Solorace julekalender luke 22 skjuler det seg et gavekort på valgfri løpesko fra Brooks! For å bli med i trekningen må du løpe 5, 10, 21 eller 42 km, og logge med Strava. Registrer deg deretter på Solorace innen dagen er omme og du med i trekningen! Vinneren trekkes tilfeldig - uansett distanse og plassering. God løpetur!

Brooks Solorace julekalender

Brooks til dame

Brooks logo

Brooks var et ganske lite merke før joggebølgen traff USA midt på 70-tallet. Da var Brooks først ute med viktige nyvinninger, blant annet EVA i mellomsålen i 1975, og en modell for overpronasjon, Vantage i 1977. Brooks er en av de tre store løpeskomerkene i USA, og vokser i Europa.

solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender
Solorace julekalender

Selve gjennomføringen er gjennom Strava. Stravakonto er derfor nødvendig for deltagelse. Løp først, logg med Strava, og registrer deretter aktiviteten din på Solorace. Aktiviteten må være satt til offentlig/åpen i Strava og være live-tracked for at Solorace skal kunne hente den opp. Løp som legges til manuelt i Strava vil ikke kunne registreres i Solorace. Ved spørsmål om Solorace - kontakt oss på marked@loplabbet.no